Generalitat de Catalunya
Sobre el web
www.igc.cat
És el web oficial de l'Institut Geològic de Catalunya, el punt de referència per a la gent de Catalunya i d'arreu del món que vol informar-se sobre els productes i serveis que proporciona l'Institut.
A més, permet utilitzar directament informació pràctica per viure i conèixer millor el país des del punt de vista geològic.
Accessibilitat

El web www.igc.cat s'està construint amb l'ànim de facilitar l'accés universal.
S'està treballant en la línia d'adaptar tot el web a les recomanacions adoptades pel Consorci World Wide Web - W3C per tal d'eliminar les barreres que impedeixen el dret de qualsevol persona d'accedir a la informació i la comunicació.

L'IGC implementa el disseny adaptatiu (responsive design) del lloc web per tal de facilitar la consulta des de dispositus mòbils. La versió 3 del lloc web incorpora entre d'altres millores el disseny adaptatiu, ajusta el contingut de manera fluida a la finestra del dispositiu, escriptori, tablet o telèfon mòbil facilitant l'entorn a l'usuari.
En dispositius de dimensions reduïdes, els menús de navegació superior i lateral queden ocults per destinar tot l'espai al contingut. Per accedir als menús de navegació cal clicar els dos botons situats a la part superior de la pàgina.

Navegadors compatibles
Les pautes d'accessibilitat establertes permeten afirmar que el web www.igc.cat és compatible amb la majoria dels navegadors d'ús generalitzat. Us recomanem que reviseu la versió del vostre navegador d'internet per mantenir-lo actualitzat a la darrera versió disponible.
Pautes d'accessibilitat
  • Utilització de codi (x)html, que permet crear documents estàndard i una estructura neta.
  • Posicionament del contingut mitjançant css i sense taules. Els lectors de pantalla per a persones amb disminució visual i invidents llegeixen el document d'una manera lògica.
  • La mida de la lletra i els colors es poden modificar amb les eines del navegador per adaptar-los a persones amb dificultats visuals.
  • Descripcions alternatives de les imatges.
  • L'ús de javascript (desplegables, pastilles, etc.) és una possibilitat, no una necessitat. Sempre s'ofereix una alternativa als usuaris que tinguin el javascript desactivat o versions antigues sense suport de DOM.
Equip editorial de www.igc.cat
L'equip editorial del web de l'IGC està ubicat a la seu central de l'IGC. Aquest equip és responsable de la gestió dels continguts corporatius del portal www.igc.cat.
Suggeriments

Us convidem a enviar-nos els vostres suggeriments per tal d'ajudar-nos a millorar el web.
Gràcies per visitar-nos.